Senin, 02 Juni 2014

cara mengecilkan perut buncit secara alami pada wanita

cara mengecilkan perut buncit secara alami pada wanita Hogyan csökken a gyomorba , de meg lehet csinálni egy kellemes módon . Ha szereted a rock, akkor csökken a gyomor hastánc ez lehet az egyik alternatív lehetőség, hogy vékony gyomor ideális.

Hastánc hagyományos tánc a Közel-Keleten most kezdi kedvelt a nők. Sok fitnesz központ , vagy olyan helyeken , amelyek speciális képzési program kíséri pelathan hastánc egy oktató .

De ez alkalommal is követni a mozgását hastánc otthon, vagy bárhol , anélkül, csatolni kell egy oktató . A kezdéshez , figyelj teljesen hastánc színpadi mozgás csökken következőket idézte vemale.com .

Shrink gyomor Belly Dance
előkészítés
Az első lépés, amit meg kell tennie, hogy melegszik . Az első lépés a fűtés célja, hogy gyengíti az izmokat , és megakadályozza görcsök. Lehet kezdeni a nyak , váll , kar , test , míg az alján a lábát. Vagy lehetne a bemelegítés a futás egy kis hely .

Az első lépés
A következő lépés befejezése után a fűtés álló vagy ülő helyzetben egy robosztus test . Ezután húzza meg a hasi izmok . Tartsa tíz másodpercig , majd lélegezni. Ismételje meg ezeket a lépéseket, háromszor .

Ezután , feszes izmok és együtt lélegezni . Lélegezzen normálisan fix húzza ezeket az izmokat , ne tartsa vissza a lélegzetét . Végezze el a mozgalom egy percig .

Majd pihenni a tested , és ne a légzés fokozatosan. Ismételje meg több szakaszban az első tétel a fenti lépést , amíg nem kezd érzik magukat, és ismerik a feszült izmok és lélegezni egyszerre.

Utolsó lépés
Most meg kell állni , aztán Gondolom te elválasztja a felsőtest és a test alsó. Tegapkan testhelyzet, majd mozgassa a jobb láb előre a helyzet a hegyét a lábujjak mutat kissé oldala felé .

Ezután mozgassa a csípőjét fel-le nyolc gróf . Végezze el ugyanezeket a lépéseket a bal lábát. Ezután ismételjük meg a mozgalom váltakoztak a gyorsabb tempót.

Némi mozgás utolsó meghagy amíg megszokja a mozgást . Annak elkerülése érdekében, a monotónia , akkor adjunk hozzá néhány variáció a mozgás a karok, kezek, vagy körkörös mozdulatokkal cara mengecilkan perut kecil.

Azoknak, új hastánc mozgás lehet egy kicsit merev , mert megszokták . De ha ezt következetesen , akkor is mozgás , mint egy igazi tánc hastáncos . És persze , hogy a hatása szűkülő gyomor ami fogyáshoz vezet . Jó szórakozást !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar