Rabu, 25 Juni 2014

video cara memakai jilbab pashmina sifon polos

video cara memakai jilbab pashmina sifon polos Как да се носят забрадки в действителност може да се адаптира към формата на лицето, така че той може да премине и не tembem види. Ако не го направите доста добре в населените места, обикновено по бузите ще изглежда надут заради натиск от страна на ляво и в дясно. Затова първо трябва да ketaui за формата на лицето ви, така че да съответстват с шаловете, които искате да носите.

От широка гама от форми на лицето един от които е кръгло лице форма. Ако имате кръгло лице форма, тогава може да използвате шифон Pashmina хиджаб за кръгло лице. До носенето на шалове Pashmina сифон специално за кръгло лице, лицето ви да изглежда по-тесен и не tembem.

Trend Moslem Jilbab тя може да се регулира с висшата, които искат да наложат, формата на тялото, формата на лицето, и така нататък, докато ги носят воал виждат подходящи и не са принудени. Ето някои опции, за да носят шалове шифон главата Pashmina, че можете да опитате у дома, без елементарно и лесно.

Какво чакате още? Бързо създаване на забрадка и някои игли pentul незабавно да стартирате самоучителя от някои снимката по-горе. Ако все пак искате повече уроци за мюсюлманин Jilbab, след което можете да го прочетете в блога http://cara-memakai-jilbab-kreasi.blogspot.com преглед на най-новите хиджаб съвети съвети за безплатно. Забавлявайте се!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar