Kamis, 30 Januari 2014

khasiat daun sirih untuk menghilangkan bekas jerawat

khasiat daun sirih untuk menghilangkan bekas jerawat Bir önceki yazıda ,Bayanlarbetel yaprağı ve birkaç yarar çeşitli içeriğini öğrendim . Sadece bu da değil , tembul yaprağın diğer bazı faydaları vardır tembul yaprak Ladiesfaydaları özledim eğer bir üzücü.

Sayfa lensaindonesia.com itibaren ,tembul yaprak kaynamış suya antiseptikiçeriği değil, sadeceağız boşluğu alanları temizlemek için yararlıdır , fakat en az ,içeriği de sağlıklı dişi organları korumak için iyi bir antiseptik değil belirtti .

Bayanlar oldukça 7-10 tembul yapraklarını kaynatın ve bakteri ve koku çeşitli önlemek için , kadın organları yıkamak için kaynamış su kullanın.

Sadece bu değil , kaynamış su tembul yaprakları , şeker hastalığı için etkili özellikle kırmızı tembul , kan şekeri düşürücü , gut , hepatit , ve içeri diğer hastalıklar

Ciddi bir antiseptik ve hastalıklar için şifa olarak kullanışlı değil sadece kırmızı tembul gibi öksürük gibi hatta küçük hastalıklar da tembul yaprakları ile ele alınabilir .

Sayfa ancaran.com itibaren , aşağıdaki gibi tembul yapraktan bu ilacı yapmak içinbir yol olduğunu belirtti :

Taze tembul yaprak 15 adet hazırlamak , taze gotu tat 10 yaprak , 10 yaprak taze ciplukan ve bal Kola .

Kalan 2 su bardağı kadar kaynar su kadar su 5 su bardağı ile tümyaprakları kaynatılarak çok kolay , cukuo nasıl yapılır . Sonra içmeden önce , tadı bal ile karıştırın .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar