Kamis, 30 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk obat batuk terbaik

manfaat daun sirih untuk obat batuk terbaik Kanker wordt nu erkend als een van de dodelijke ziektes in de wereld . In feite is de tweede belangrijkste oorzaak van overlijden na hart- en vaatziekten is een ziekte van baarmoederhalskanker .

In Indonesië wordt baarmoederhalskanker gerapporteerd aan 20-24 nieuwe gevallen per dag. Cervicale kanker of baarmoederhalskanker is een kwaadaardige tumor die groeit in de hals ( cervicale ) .

Levensverwachting kanker wordt ontdekt en behandeld in de eerste fase is 70-75 procent , in fase twee is 60 procent , in de derde fase levend 25 procent , en in fase vier patiënten zal naar verwachting nog harder overleven .

Kankerbehandeling is verdeeld in drie manieren stralingstherapie , chirurgie en chemotherapie . Bijwerkingen van de behandeling van kanker zijn gevarieerd , gaande van haaruitval , duizeligheid , misselijkheid , verminderd vermogen van afweer van het lichaam tot de dood.

Diverse bijwerkingen van kankerbehandeling baanbrekende manier om behandeling met hoge efficiëntie en minimale bijwerkingen bevorderen . Een van haar inspanningen om kruidenmiddelen ontwikkelen van planten die anti-kanker verbindingen bevatten .

Nou, een van de planten die potentieel als een middel tegen kanker heeft is rood betelnoten ( Piper crocatum ) . Uit onderzoek Abrams ( 2009 ) , is bekend dat het ethanolextract van rode betelblad de proliferatie van borstkankercellen ( T47D ) kan remmen .

Vertrekkende van daar , Dhian Grace Heilige Purnama en collega's van de afdeling Biochemie , Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen , Bogor Agricultural University ( IPB - MIPA ) geprobeerd om de verbinding te testen in het rood betelnoten tegen baarmoederhalskanker cellen ( HeLa ) .

" We hebben geprobeerd om de flavonoïde verbindingen ( verbindingen verondersteld om de groei van kankercellen te remmen ) gegenereerd uit het water extract en ethanol extract van rode betelbladeren 30 procent aan de groei van cervicale kankercellen remmen vergelijken , " aldus hoofdonderzoeker , Dhian , in een schriftelijke verklaring aan okezone woensdag ( 2013/12/18 ) .

Het onderzoek opgenomen in het Programma Student creativiteit ( PKM ) is 30 procent ethanol extracten van rood met betelblad opbrengst en de totale flavonoïde niveaus hoger dan het water extract van rode betelblad . Dit is omdat ethanol kan meer bioactiviteit van stoffen van rode betelblad trekken .

Echter , het aantal voorspelde molecuulgewicht flavonoïden in extracten meer water dan ethanolextract 30 procent . Antikankerwerkzaamheid heeft grootste remming gevonden in 30 procent ethanol extract .

" We concluderen dat de beste extracten die de groei van kankercellen kan remmen is 30 procent ethanol extract van rode betelblad . Echter nog moet worden gedaan om verdere zuivering van zuivere stoffen die fungeren als anti-kanker betelblad rood te krijgen, " voegde hij eraan toe .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar