Rabu, 05 Februari 2014

cara mengurangi berat badan waktu hamil

cara mengurangi berat badan waktu hamil Шта да урадите да изгубите тежину ? Ако је одговор исхрана , вежбе , стани грицкање , или једе пуно поврћа и воћа који раде заиста баналан . Јер , знате постојисмешан начин да изгубе тежину .

У ствари , уместо губљење тежине , како смешно је то заправо може бити штетно . Шта је то ? Па , ево пет начина да изгубите килограме је смешно , па чак и опасан по здравље као пријављује Тимес оф Индиа , у петак ( 01/31/2014 ) :

1 . Пантљичара Дијета
У овој дијети , ви ћете јести намерно пантљичара тако црви могу да апсорбују угљене хидрате или друге хранљиве материје које се сматрају претерано . У ствари , пантљичаре који живе у телу може поставити милионе јаја које би потенцијално могле да доведу до губитка хранљивих материја и витамина , посебно витамина Б12 у организму .

2. . Пластична амбалажа тело
Ова процедура подразумева биљне супстанце умочен у пластичну фолију и може ослободити велике количине зноја . Циљ је да се детоксикује тело које може да вам помогне да изгубите тежину . Међутим , требало би да будете свесни губитка вишка течности .

Осим тога , имајте на уму да је један од главних састојака у овом поступку је штетан поливинил хлорид штетна за потрошаче . После свега , није познато да ли је сигурнопластика обавија то заиста ће изгубити тежину или чак само задржавање садржаја воде у телу сама . Овај поступак није безбедан за људе који имају дијабетес , висок крвни притисак , или су трудне .

3. . Фибер - базиран мршављење производи
Производи као што су ове тврдње може да апсорбује течности које чинестомак изгледати отечен што последично може да потисне глад . Али неке од могућности за састав производа, као што су гуар гума које могу да изазову озбиљне блокаде у стомаку или једњака . Као и скроб упијајући материјал који може да изазове бол у стомаку мучнину , повраћање , пролив , и .

4. . Слимминг крема
Постојикрема коже који се тврди да је главни решење да изгубе тежину . Међутим , медицински нема научних доказа о употреби ове креме . Резултат је максимална да бикожа затегнута и глатка и смањити појаву целулита . Уместо троши много новца да купују ове креме , боље радим кардио и тренинг снаге да се у форми и идеалног тела .

5. . Аб - појас
Перампинг сауна појас тело се обично продаје у обликупортабл . Са мамац електричне струје ,уређај се предвиђа да баци масти у трбуху . У ствари , самоконцепт алат који њише , било би веома тешко да се отараси свог стомака масти , али са доста вежбања .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar