Jumat, 28 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja jadi sopir

contoh surat lamaran kerja jadi sopir Plângeri și anchete de prieteni trebuie să spunem de cei care se ocupă în mod direct de punerea în aplicare a înregistrării employess . Între timp , putem informa este că atât de mulți dintre cei care se înregistreze on-line la această saat2 atât de greu pentru a intra în site-ul .

Sperăm că aceste constrângeri pot fi abordate de către părțile implicate , astfel încât pentru prietenii mei care nu doresc să se înregistreze on-line pentru a obține constrângerile .

Un lucru trebuie să ne amintim că , în situații cum ar fi acest lucru nu exclude prezența părților care utilizează stare să profite . Prin urmare , aceasta nu ar trebui să fie de încredere în cazul în care există sunt cele care oferă o promisiune sau ceva legat de înregistrarea a funcționarului public .

E bine , adresa completă, inclusiv numere de telefon nu sunt publicate în mod deschis pe acest forum pentru a evita lucruri pe care nu le doresc .

Solicit prin prezenta la Ministerul ministru de drept și drepturile omului din Republica Indonezia , pentru a putea să-mi accepta ca un candidat pentru funcționarii publici ( CPNS ) pe teritoriul Republicii Indonezia .
Drept contraprestație pentru ministrul de Drept și Ministerul pentru Drepturile Omului , prin prezenta am atașat unele cerințe , după cum urmează :
Copie a Ultima High School Diploma 1.Foto legalizată
Copie a certificatului de calculator 2.Foto
ID 3.Foto Copy : 1 Sheet
Copie 4.Foto de certificat de naștere : 1 coală
Copie 5.Foto remarci certificat de poliție : 1lembar
6.Foto Copie Card de familie : 1 coală
Copiați 7.Foto cartonaș galben : 1 coală
8.Pas fotografii color 3x4 : 2 bucati

Așa că am să prezinte această cerere la Ministerul de Justiție și Ministerul pentru Drepturile Omului . Pentru atenție și considerație dumneavoastră , aș dori să mulțumesc domnului

Tidak ada komentar:

Posting Komentar