Minggu, 16 Februari 2014

manfaat jahe merah bagi kesehatan tubuh

manfaat jahe merah bagi kesehatan tubuh Inkivääri on yksi kasvi, joka on paitsi hyödyllinen , koska ruokaa mausteita , mutta myöslääkekasvi , joka on myös tehokas voittaa erilaisia ​​sairauksia. Yksi tyyppi onsuosittu inkivääri punainen inkivääri .

Noteerattua sivulta jahemerah.org , kuten punainen inkivääriinkivääri perhe kasveja , musta kokous , kurkuma , kencur ja galangal .

Punainen inkivääri kasveja inkivääri muotoinen lähesyhtä paljon kuin tavallisesti ,kasvin korkeus on 30 cm 1 metri ; lehtiä pituus 15-23 mm , 8-15 mm lehden koon , ruoti 2-4 mm pitkä ja pörröinen . Joka erottaa sen tavallisesta inkivääri juurakot ovat punertavan leikata .

Sivulta iptek.net.id mainitsi, että punainen inkivääri pienimpien joukossa muita inkivääri . Inkivääri se voi saada vain silloin, kun hän on vanha .

Punainen inkivääri taipumus kasvaa hyvin savimailla , hiekka , hiekkainen savi , ja maaperän laterik . Lisäksi punainen inkivääri viihtyytropiikissa ja subtropics , joten älä ihmettele , jospaljon punaista inkivääri löytyy maassamme .

Erikoisuus punainen inkivääri eteerinen öljy sisältö on riittävän korkea muun punainen inkivääri , joka on noin 2:58 2,72 prosenttia. Määrä eteerinen öljy sisällönpunainen inkivääri ei ole aina sama , iästä riippuen inkivääri. Vanhempiinkivääri ,enemmän haihtuvien öljypitoisuus.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar