Kamis, 01 Mei 2014

benefits of lemon water on cellulite

benefits of lemon water on cellulite Monet terveysalan asiantuntijat neuvovat juomaan lämmintä vettä sitruunan mehu pian heräämisen jälkeen . Vaikka se maistuu hapan , sitruuna hedelmä onruokaa, joka on emäksinen , mikä voi ylläpitääpH- tasapaino kehon on säilytettävä ja suojattava terveyttä erilaisia ​​sairauksia. Tämä on jokin muu syy, miksi sinun on hyvä juoda lämmintä sitruuna vettä aamulla .

1 . Tonic maksan
Harjoittajat ruoan yhdistäminen , Erikar lebang sanoi , vettä sitruunan mehua aamulla on erittäin hyvä ylläpitää maksan terveyttä . Yön jälkeen työn suodattaa pois myrkkyjä kehossa epäterveellistä ruokaa ,maksa tarvitseetonic säilyttää sen toimintaa . Aamulla onparas aika antaa " lahjoja " maksaan , mutta varmista, että et syö mitään 20 minuuttia ennen tai juomisen jälkeen .

2 . Vaihtaminen neste elektrolyyttejä
Yöllä , keho on kuivattu noin 6-7 tuntia . Siksi meistä tuntuu usein hidas kun heräät aamulla . Juomavesi ei yksin riitä , sinun täytyy korvata sennestemäinen elektrolyytti . Sijaan juominen pullotettuja juomia , jotka sisältävät elektrolyyttejä , on terveempi , jos syöt niitä luonnollisista lähteistä . Asiantuntijat ravinnon ja terveellisten elämäntapojen dr . Phaidon L. Thoruan sanoa , sitruunamehu antaavaikutuksen kuin " sähköinen " keholle . Tehdä elin tullut enemmän tuoreita ja enää unelias heräämisen jälkeen .

3 . Parantaa kestävyyttä Body
Sitrushedelmät, kuten sitruunat sen korkea C-vitamiinin ja sillä on tärkeä rooli ylläpitääkehon immuunijärjestelmää . Sitruuna sisältää myös mikrobilääkkeiden etäisyyttä Ja hyökkäysvirus, joka aiheuttaa vilustuminen ja influenssa . Lisäksi askorbiinihapon sisältämänsitruuna vettä auttaa myös raudan imeytymistä on lisätä kestävyyttä .

4 . Säilytetään terveellisen ruuansulatuksen
Pektiiniä,tyyppi liukoista kuitua löytyy sitruunat auttaa vähentämään nälkää ja tehdävatsa tuntuu täysin kauemmin . Kuidun sitruunat myös ylläpitää ruoansulatusta hankkiutumalla eroon aineista sekämuut ruoka ei ole hyötyäkehon läpilian .

5 . Energian tuottamiseksi
Enää ei tarvitse kuluttaa energiajuomia säiliöihin, jotka sisältävät keinotekoisia makeutusaineita , keinotekoisia aromeja ja säilöntäaineita . Onvaihtoehto, joka on luonnollisempaa ja terveellisempää tehdä uudelleen powered , eli sitruunamehulla . Lemon vesi auttaa hydraatti ja hapen liikkeeseenkehon , niin tuntuu virkeänä ja virtaa.

6 . Ylinopeus Aineenvaihdunta
Kuten aiemmin on kuvattu ,sitruuna auttaa puhdistaa maksan jamenot nämä toksiinit myös nopeuttaarasvan palamista samalla . Kehon aineenvaihduntaa polttaa kaloreita ja rasvaa jopa kasvoi peräti 33 prosenttia benefits of lemon eucalyptus oil.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar