Kamis, 08 Mei 2014

cara mengecilkan perut buncit ala orang jepang

cara mengecilkan perut buncit ala orang jepang On tärkeitä vaiheita, jotka on suoritettavaohjelma , miten kutistua vatsa rasvaa , että et. Jos olet huolimaton tehdessäänihanteellinen hoikka vatsa voi olla vainunelma .

Ottaalitteä vatsa ja kuusi Pack onunelma kaikille ihmisille , ei vain miehiä, mutta myös naisia ​​. Tekijä onhoikka vatsa voi varmasti lisätä luottamusta . Kuitenkin saada nämä tulokset ,paljon ihmisiä läpiinstant että yksi tällainen ria nälkää . On olemassa useita vaiheita, että voit tehdäseuraavaa .

Paranna ruokavalio
Ruokavalio on yksi erittäin tärkeä kohtavatsassa pienentää tai laihtua . Niin vaikeaa kuin mikä tahansa liikunta et ei annasuurin vaikutus, jos ruokavalio on edelleen sekaisin . Esimerkiksi , voit silti kuluttaa kymmenen kappaletta paistettua ruokaa joka päivä tai muu . Rajoittaa rasvaisen proteiinin lähteitä tai paistettuna , ja korvatahiilihydraatin lähdemonimutkaisia ​​hiilihydraatteja , kuten tummaa riisiä tai kaurapuuroa . Lisäksi moninkertaistaa myös kuluttavat vihanneksia ja hedelmiä .

Polttaa rasvaa ensin
Jos sinulla on vatsa rasvaa ja tekee sit ups , niin olet väärässä strategiaa. Sit ups voi polttaa rasvaa kuin istua ups tai muoto palvelee veistää vatsalihaksia niin että enemmän sixpack . Jos on aivan pakko tehdä sit ups niin se voi olla hyödytön , koska vatsan lihaksia ei näy johtuu kuulu liikaa rasvaa talletuksia . Ensimmäinen askel sinun pitäisi tehdä, on polttaa rasvaa ensin Degan tehdä sydän harjoituksia, kuten hölkkä , pyöräily tai uinti .

Mutta jos sinulla ei ole paljon aikaa käyttää , niin voit kokeilla High Intensity Interval Training tai HIIT , joka voi myös polttaa rasvaa tehokkaasti .

Ohitasit ups ja tehdäseuraavat harjoitukset
Onko vatsasi alkaa heikentää ja vähän näkyvä muutos ? Jos näin on niin nyt onaika aloittaa kuvanveistoa vatsasi jotta se näyttää kauniimpi . Suosittelemme, että älä kiirehdi tehdä sit ups liikkeen . Suorita MULTIJOINT liikkeet kuten kyykky tai vedä ylösvatsalihasten tehokkaammin kuin eristyksissä liikkeet, kuten sit - ups . Voit myös tehdäpolkupyörän crunch .

Tekemällä joitakin vaiheita edellä, sittenvatsa rasvaa voi olla kulunut vähän kerrallaan . Älä unohda vastapainoksiterveiden elämäntapojen niin, että et ole käyttänyt turhaa . Jos rakastat urheilu kuten koripallo, jalkapallo tai käynnissä , niin olethieman lähempänä betuk sixpack vatsa , hoikka ja kaunis. onnea

Tidak ada komentar:

Posting Komentar