Sabtu, 03 Mei 2014

cara untuk mengecilkan perut tanpa olahraga

cara untuk mengecilkan perut tanpa olahraga Miten kutistua vatsa ilman liikuntaa voit tehdä tapa välttää tiettyjä ruokia, jotka voivat aiheuttaa lisääntynyt vatsa laajentunut ja myös tiettyjä elintarvikkeita, jotka voivat selviytyä laajentunut vatsaan.

Sekä laihdutus, voi saada ihanteellinen hoikka vatsa ei vaadi aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä. Mutta tekemällä pieni muutos ruokavaliossa, niin voit tehdä suuria muutoksia niin, että vatsan näyttävät ohuempi ja ohuempi. Ei voi odottaa kokeilla sitä? Mene katsomaan tarkastelun kokonaisuudessaan alla.

Jos ruoasta
Terveellisten elintarvikkeiden
Ruokavalio ei tarkoita et syö ollenkaan, sinun täytyy vain syödä 5-6 kertaa, mutta pieninä annoksina. Syömättä ja nälkää ehtii kertyä runsaasti rasvaa ja nopeammin. Lisäksi, jos et syö lainkaan, niin kehon aineenvaihdunta voi häiriintyä. Nopeuttaa kehon aineenvaihduntaa, sinun täytyy kuluttaa terveellinen ruokavalio sisältää runsaasti proteiinia, hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja.

Oman proteiinin saanti voi sisältää palkokasveja kuten herneet, soija, mantelit, hasselpähkinät ja saksanpähkinät, ovat myös lähteitä eläinproteiinin kuten maitoa tai vähärasvainen jogurtti, kanaa, kananmunia ja vähärasvaista lihaa, ja runsaasti proteiinia lähde, joka on myös terveellisiä rasvoja kuten kalat.

Mitä lähde terveellisiä rasvoja, voit saada sen oliiviöljy, pellavansiemenöljy, auringonkukkaöljyä, ja avokado.

Saat hiilihydraattien lähde, ruokavalion kulutus kuten ruskea riisi, koko jyvä tai hedelmiä kuten viinirypäleitä, mansikoita, omenoita, ja vihreät vihannekset kuten pinaatti, ja muut.

Valitse terveellisiä juomia
Terveellisiä juomia kuten jogurtti, hedelmätuoremehut, vihannes-mehut ja vähärasvaista maitoa. Koska on olemassa useita juomia, jotka sisältävät runsaasti tarpeeksi kaloreita kuten virvoitusjuomat, siirappi, tai alkoholi voi tehdä vatsan enemmän laajentunut.

Juo kivennäisvettä riittää
Vettä elimistöön palvelee helpottaa ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan sekä toiminnan paremman ravintoaineiden imeytymistä. Sen vuoksi on riittävää, että kehon mineraali vesi on erittäin tärkeää kuluttaa kahdeksan lasia kivennäisvettä päivässä.

Ruoka välttää
Raaka ruoka ja suuria annoksia
Raaka elintarvikkeet ja elintarvikkeiden kanssa suuri osa ruoansulatuskanavan voi laajentua lisää volyymia. Ravinteet saatu puoli kupillinen keitettyä porkkanaa on yhtä suuri kupillinen raaka porkkana. Siksi vihannesten kulutusta, jotka on keitetty vastaamaan ravitsemukselliset tarpeet.

Foods korkea natriumpitoisuus
Yleensä natriumin ja suolan tai mauste löytyy usein jalostettuja elintarvikkeita. Natrium on ominaisuuksia, jotka voivat houkutella vettä. Välttää kuluttavat natriumia tavallista korkeampi määriä, koska se voi tehdä sinusta säästää enemmän nestettä voi johtaa tunteita uneliaisuus, kehon näyttää enemmän turvoksissa ja ylimääräisen veden painosta.

Purukumi
On käynyt ilmi, että usein purukumi voi myös tehdä laajentunut vatsa. Tämä johtuu siitä, että on paljon niellä ilman ja juuttunut ruoansulatuskanavassa seurauksena purukumia. Jäänyt ilma voi aiheuttaa paineen, ja vatsan turvotus olla suuri.

Vältä roskaruokaa
Nopea ruoka-, suklaa-ja välipaloja, kuten perunalastut ja vastaavat ei ole ravitsemuksellista arvoa ollenkaan. Mutta välttää näitä ruokia koska se voi tehdä vatsaa enemmän paisunut. Vaihda kuluttaa enemmän ravitsevia elintarvikkeita keholle.

Heti tekee elintapojen muutokset välttää joitakin ruokavalio voi johtaa yhä laajentunut vatsaan ja korvata sen joidenkin ruokavalio suositellaan edellä. Onnea!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar