Selasa, 06 Mei 2014

cara mengecilkan perut bawah dan atas

cara mengecilkan perut bawah dan atas Miten kutistuavatsassa, varsinkinalavatsan voi olla hyvin helppoa, jos keskittyä ja tehdä se vilpittömästi . Koska useimmat ihmiset , jotka eivät kutistuavatsa ovat niitä, jotka tekevät puoli - puoli , kuriton ja laiska . Siksi sinun täytyy tehdä on luoda ohjelma , että jatkat menerut hinga hoikka vatsa tavoitteet voidaan saavuttaa .

Ei vain ihmiset, joilla on vatsa rasvaa , joka haluaa ollakaunis vatsa . On myös ihmisiä, jotka jo on litteä vatsa , mutta haluat siltisixpack vatsaan , niin että se voi parantaa itsetuntoa . Kutistuaalavatsan , on olemassa joitakin harjoituksia, että voit kokeilla kotona ilman mennä kuntosalille . Mene katsomaanharjoituksia kutistuaalavatsan alla lainattu duniafitnes.com

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä kouluttaaalavatsan lihakset onperustason koulutuksen tietää tämä . Seuraavassa on muutamia liikkeitä harjoittaaalavatsan .

Reverse Crunch

Tämä harjoitus tulisi tehdälasku penkki . Ensimmäinen askel vahvistaa penkillä , niin varmista, että selkä ei kaareva . Sen jälkeenliikkeen hitaasti nosta polvia kohti rintaa hankintaviranomaistenalavatsan lihakset . Ottakaa jalka ja toista kunnes osa tästä voidaan tehdä set.Latiha

Osuus Walks

Suorittaa jalka kävelee , voit nukkua selällään , muttakäsi vielä tallessapakarat varmistaa, että selkä suorana . Sen jälkeen nosta molemmat jalat kutenkuvan ilman taivutuspolvi 90 astettalattiasta . Poista sitten toinen jalka lattiaan hitaasti mutta ei kosketa lattiaa , kunnes vainmuutaman tuumaa korkeudella lattiasta . Säilyttää tässä asennossa useita minuutteja sen jälkeen, kun se nostetaan takaisin huipullejalka 90 asteen kulmassa . Tekisi sitä uudestaan​​toinen jalka . Voit tehdä tämän harjoituksen 8-10 kertaa molemmat jalat .
Alavatsan harjoitukset ovat hyvin monimutkaisia ​​, ei vain erikoistunut vatsa yksin, vaan siihen liittyy myös jalkojen voimaa . Voit yhdistää nämä harjoitukset sydän harjoituksia niin, että sen lisäksi että pystyy tekemään enemmän litteä vatsa voi myös laihtua maksimi. Onnea !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar