Rabu, 26 Maret 2014

benefits of coconut oil dr oz

benefits of coconut oil dr oz Кокосово уље је познат по својим здравим засићених масти , које су чак и боље за вас у свом сировом облику . Кокосово уље јејестиво уље вади из језгра или меса доспелих кокоса убраних од кокоса длан . Има разних апликација у прехрамбеној , медицини , индустрији и

Кокосово уље се обично добија намедроппед каонајновији супер - добар - за - вас производ чудо . Студије показују да имају унос кокосово уље може да помогне наша тела моунт отпорност на оба вируса и бактерија које могу да изазову болести . Чак и више , он такође може да помогне у борби против квасац , гљивице кандиде и .

 Нутритивна садржај у кокосово уље :

    Анти оксидантс
    МЦТ триглицериди средњег ланца
    лауринска киселина
    каприлна киселина
    Априц киселина

Здравствене и лековита предности кокосовог уља :
дијабетес
Кокосово уље може да побољша осетљивост инсулина и глукозе толеранције током времена . Она помаже у регулацији нивоа шећера у крви и штити од инсулинске резистенције то чак може да спречи дијабетес типа ИИ .

Стрес рељеф
Кокосово уље је веома умирујуће . Природна арома кокоса је такође веома умирујуће . Можете применити уље на главу и масирајте гентлли да помогне уклањање ментални замор .

Инфекције
Лаурид киселина се конвертује у монолаурин у телу . Ово може уништити бактеријских и вирусних инфекција као што су мале богиње , грип , хепатитис Ц и чак ХИВ . Монолаурин такође могу елиминисати атлетског стопала .

нега косе
Кокосово уље је један од најбољих начина да се обезбеди хранљиве материје до ваше косе . Масне киселине стање дубоко из унутрашњости ланаца ван . Пружање протеина , елиминишући перути и помагање у поновном расту . Многи људи га користе као уређај !

Мршављење
Масне киселине у кокосово уље уништи кандиде ( квасац растиња ) , који изазива дебљање , угљених хидрата жеље и умор . Они лако се вари и претвара у енергију , који помаже да се убрза метаболизам и помаже спали ускладиштене масти .

Здравље срца
Масти у кокосово уље нема негативан ефекат на холестерол . У ствари , то помаже да се побољша свој холестерол , спречавају срчани удар и мождани удар , па чак може излечити болести срца .

имунитет
Јединствене засићених масти кокосовог уља садрже антибактеријска , анти - вирусни, анти- гљивичне , анти - паразитски својства која помажу јачању имуног система . Редовно конзумирање кокосово уље ће смањити случајеве болести .

варење
МЦТ Молецуле у кокосово уље су мале такосе лако вари са мање сојем н панкреаса и дигестивног система . Људи који пате од дијабетеса , гојазности , жучне кесе болести или Кронове болести може у великој мери користи од кокосовог уља .

Нега коже
МЦТ у кокосово уље делује као природни коже уређаја . Дубоко продире и влажи они штите од слободних радикала и животне оштећења . Она такође помаже код против старења , екцема и чак пружа извесну заштиту од сунца .

Литература сугерише да кокосово уље је сасвим сигуран да се у разумним колицинама . Иако без формалног студија је схватио тачан износ за оптималну корист , чини се један до два кашикедневно може бити корисно . Савет : Купите органско , нерафинисано , хладно цеђено кокосово уље .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar