Jumat, 14 Maret 2014

medical benefits of lemon peel

medical benefits of lemon peel Lemon yra labai populiarus , jo ryškios spalvos , gaivus ir žvalumo skonį. Norspati citrina yra plačiai vertinama kaip universalus stebuklas vaisių ,citrinų žievelių paprastai gauti tik išmesti , išmesti į šiukšlių dėžę bedugnę . Kuris yra labai gaila ,nekilnojamojo atliekos puikus šaltinis mityboje .

Dauguma žmonių nežino , kad citrinos žievelė yra puikus šaltinis mineralų , vitaminų, kalio ir ląstelienos. Trumpai tariant, vartojimas citrinos žievelė gali padėti padidinti savo mitybą.

Prieš valgyti bet kurį iš šių citrinos žievelė , įsitikinkite, kad jūs gaunate organinių citrinų . Jūs nenorite vartoti bet kokį toksiną ir pesticidų dabar , ar ne?

Laužas įkarštis iš jūsų citrinų žievelė , šie žievelė gali būti naudojamas vėliau bus ingredientai pikantiškų ar saldžių patiekalų. Įdėkite nepanaudotą įkarštis ir naudoti vėliau šaldytuve.

Jūs galite padaryti citrinos žievelė į citrinos pipirų ir naudojo juos sezoną savo maisto . Tai lengva padaryti , ir labai skanu.

Taip pat galite kreiptis citrinos žievelė į saldainių , arba įdėti jį viduje saldainiai , ar whatever. Čia galite rasti daug receptus cukruotų citrinos žievelės internete. Ir nors mes į jį, taip pat galite sukurti citrinos žievelė cukraus. Smaližius pasitenkinimas garantuotas .

Jūs taip pat galite rasti daug receptus dėl alyvuogių aliejaus skonio perdaryti internete. Citrinų aliejus priduria spalvingą skonio alyvuogių aliejaus skonį.

Kurį kūrybiškumo ir sodrinimą į savo gėrimų , galite įdėti citrinos žievelės į ledo kubelių . Įsitikinkite, kad jums išvengti kartaus balto palmės nors.

Tai gali skambėti keistai, tačiau iš tikrųjų yra receptai žolė ir citrinų žievelėmis sviesto .

Citrinų žievelės valyti.

Citrinų actas , pagamintas iš citrinos žievelės , yra grandai už riebalų šalinimas . Tai lengva padaryti, jums tiesiog įdėti keletą citrinos žievelė į stiklainį , įpilkite šiek tiek baltojo acto , sandariai uždarykite dangtį ir palikti jį keturiolika dienų prieš jums rinkti Gautą skystį . Sumaišykite šį skystį su kai su vienodo santykio vandeniu , ir jūs turite sauuniversalus valiklis .

Taip pat galite gabaliuką nedidelį kiekį citrinų žievelė ir įdėti juos ant bet kokio įėjimo , kur vabzdžiai eina per , kad atstumti vabzdžių. Pasukite citrinos žievelė nėramėgstamas kvapas skruzdėlės , kuojų ir blusų. Įdėtas į šaldytuvą , citrinos žievelė gali sugerti pražangas kvapai ir skleisti gaivus citrusinių vaisių aromatas . Ir tai ne tik šaldytuvas , galite įdėti keletą citrinos žievelė į šiukšlių dėžę tą patį efektą.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar