Selasa, 04 Maret 2014

manfaat kunyit dan asam jawa

manfaat kunyit dan asam jawa Edut sahrami tai kurkuma kutsutaan yleensä satunnaisia ​​. Kurkuma , joka onlatinankielinen nimi Curcuma longa tehdas on mauste, joka on yleisesti saatavilla Indonesiassa ja muissa Kaakkois-Aasian alueella .

Sitä voidaan käyttää käsittelemäänmonenlaisia ​​terveysongelmia , kurkuma voidaan käyttää myös kauneushoitoja , kuten poistamalla akne jopa valkaistaihoa . Yksitärkeimmistä osista sisältämä kurkuma tai kurkuma on curcumin . Joten mitä hyötyä ja tehoa kurkuma ? Tutustukoko arvostelu alla ,

 Tässä muutamiaetuja ja tehoa kurkuma käsittelemäänmonenlaisia ​​terveysongelmia .

Kurkuma voidaan närästyksen
Kurkuma voi estää bakteeri-infektioita , jotka auttavat lievittää arkuutta vatsassa aiheuttaa närästystä ja muita ruoansulatuskanavan ongelmia .

Voi parantaa yskä
Kunyi voi parantaa yskä keitettyjen inkivääri ja fariinisokeri sitten keitetty . Juoda kerran päivässä aterian jälkeen , kunnes yskä kovettunut .

Inkivääri voidaan voittaaaikaalöyhkä lähikuukausina
Sen lisäksi, että pystyy selviytymäänhämärä haju kuukautisten aikana , kurkuma voi myös käynnistää flokatun kuukautta kuinka juoda säännöllisesti .

Voit voittaarisat
Nielurisat ovat yksi kurkun ongelmia, jotka ovat erittäin vaarallisia ja ne voivat johtaa kuolemaan . Jos jätetään yksin varmasti voi häiritä päivittäistä toimintaa . Voit ratkaista sen avulla kurkuma, sahrami sose tapa sitten ottaavettä . Yhdistä sitruuna ja hunaja . Juoda joka päivä kerran ja risat on taipumus mennä alas .

Helpottaa imetystä
ASI on perusedellytyslapsi, sinun pitäisi tehdä oman yrtti kurkuma helpottaa imettämistä . Koska jos ostat sen hetkessä , onpelko säilöntäaineita, jotka ovat haitallisia lapselle .

Kurkuma voi estää kasvaimen kehitystä
Voidakseen estääkasvainten kasvua ja syöpäsolujen , voit käyttää valkoista kurkuma . Miten kuluttaa joka päivä ja se on suositeltavaa välttää rasvaisia ​​ruokia valikosta .

Selviytymään akne
Yksi tapa päästä eroon akne luonnollisesti on käyttää kurkuma . Voit hakea sitämaskia tai suuhun , kuiva ja akne varmasti menetetään .

Materiaalit luonnosta on parempi, koska se on vähän sivuvaikutuksia , joten se on turvallisempi kulutusta . Sekähyödyt Dragon Fruit on myöstuote luonnon . Onnea !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar