Kamis, 13 Maret 2014

manfaat temulawak untuk asam lambung

manfaat temulawak untuk asam lambung Kasu temulawak on tuntud alates 4000 aastat tagasi nii et ärge imestage nüüd palju tooteid, mida tootjad, kes kasutavad tooraineid temulawak . See taim on ladinakeelne nimetus curcumma xanthorrhiza ja iga linnaosa on nimi või sõnad, mis on erinevad. Nagu mainitudMaduraan linnaosa temulabak , koneng kukkSunda piirkonnas ja seal on kamaininudnaljakas intervjuu valge nimi .

Miks temulawak väga hea tervendada erinevaid tervisehäireid ? Seda seetõttunende sisuga temulawak . In temulawak on palju keemilisi ühendeid , näiteks õli aurustuda või nimetatakse tavaliselt fellandrean ja turmerol , eeterlikud õlid, kamfer , glükosiidi foluymetik karbinol . Mis siis temulawak toitu keha tervist? Alustamiseks kuulata täiesti täielikku kontrolli alla .

 Et ületada seedehäireid
Mõned seedetrakti häirete nagu kõhupuhitus, düspepsia, ja on võimalik ületada , kasutades temulawak indisgestion . Võite tarbida temulawak regulaarselt maksimeerida tulemusi.

Aidata leevendadapõletikku
Põletik nagu osteoartriit suudame toime abil temulawak mis on loomulik taimsete koostisosade loodusest.

Võimeline ületama vähk
Taime temulawak võib paraneda erinevate vähivormide, näiteks käärsoole -ja eesnäärmevähk . Nagu kirjutatud m.vemale.com , temulawak võimalik pärssida arengut eesnäärmevähk. On oletatud, et töö temulawak menyuplai peatada veresoonte kasvu vähk .

Suurendada söögiisu lastelepideemia põrna , neerude valu , alaselja valu , astma , peavalud, külmetushaigused , kõrvetised, kõhuvalu , parandades tootmise ASI , ületada kõhukinnisus , valu cangkrang , tuulerõuged, raviks suuhaavandid akne.

Kuigi sa võib paraneda erinevate haiguste, vaid ka liigtarvitate temulawak ole heakõht . Mõned inimesed on keelatud tarbida temulawak on inimesi, kes kannatavad diabeet ja ravimite tarbivad obatanan ja rasedatele. Lisaks temulawak , võite proovida kalohe puu kasu mitte vähem tõhus säilitada keha tervist . Have fun!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar