Minggu, 30 Maret 2014

benefits of drinking broccoli

benefits of drinking broccoli فواید کلم بروکلی چیست؟ کلم بروکلی سبزیجات سبز از خانواده کلم است. به طور کلی در سر به فروش می رسد ، که گلچه چند شاخه کردن ساقه های مرکزی و گاهی هنوز هم برگ متصل شده است. کلم بروکلی یک جایزه سلامت در قالب ماده محافظ که ممکن است شما را از بیماری محافظت فراهم می کند . گیاه شناسی ، کلم بروکلی متعلق به خانواده کلم، در مجموع به عنوان سبزیجات کلم شناخته شده است.

این مواد غذایی در چربی اشباع شده و کلسترول بسیار پایین است . این نیز منبع خوبی از پروتئین ، ویتامین E ( آلفا توکوفرول ) ، تیامین، ریبوفلاوین ، اسید پانتوتنیک ، کلسیم، آهن ، منیزیم، فسفر و سلنیوم و منبع بسیار خوبی از رژیم غذایی فیبر، ویتامین A، ویتامین C ، ویتامین K ، ویتامین B6 ، فولات، پتاسیم و منگنز

 بتاکاروتن و ویتامین C آنتی اکسیدان مهم است که به کاهش خطر ابتلا به شرایط متعدد، از جمله آب مروارید، بیماری های قلبی، و چند از سرطان ها می باشد. فواید کلم بروکلی بسیار گسترده می باشد. نه تنها سبزیجات پر شده با مواد مغذی ضروری ، همچنین دارای خواص درمانی . بعضی از مردم دوست کلم بروکلی و برخی از مردم از آن متنفر است، اما نمی توان منکر است که کلم بروکلی تعجب nutrional است وجود دارد. در اینجا 10 فواید کلم بروکلی می باشد :

    کمک می کند تا مبتلا به دیابت
    بیماری دعوا قلب
    کمک می کند تا جلوگیری از سرطان
    محدودیت بیش از حد غذا خوردن
    ترویج سلامت استخوان ها
    فشار خون را تنظیم می کند
    جلوگیری از سرماخوردگی
    افزایش سلامت سیستم ایمنی
    مبارزه نقائص هنگام تولد
    تنظیم هورمون

اطلاعات غذایی کلم بروکلی
ارزش غذایی در هر 100 گرم ( 3.5 اونس )

    انرژی: 141 کیلوژول ( 34 کیلو کالری)
    کربوهیدرات : 6.64 گرم
        قندها : 1.7 گرم
        فیبر غذایی : 2.6 گرم
    چربی: 0.37 گرم
    پروتئین: 2.82 گرم
    آب : 89.3 گرم
    ویتامین معادل A. : 31 میکروگرم ( 4 ٪ )
        بتا کاروتن : 361 میکروگرم ( 3 ٪ )
        لوتئین و zeaxanthin : 1403 میکروگرم
    تیامین ( B1 vit. ) : 0.071 میلی گرم (6٪)
    ریبوفلاوین ( B2 vit. ) : 0.117 میلی گرم ( 10 ٪ )
    نیاسین ( B3 vit. ) : 0.639 میلی گرم ( 4 ٪ )
    اسید پانتوتنیک ( B5 ) : 0.573 میلی گرم (11٪)
    ویتامین B6 : 0.175 میلی گرم (13٪)
    فولات ( B9 vit. ) : 63 میکروگرم ( 16 ٪ )
    ویتامین C : 89.2 میلی گرم ( 107 ٪ )
    ویتامین E : 0.78 میلی گرم ( 5 ٪ )
    ویتامین K : 101.6 میکروگرم (97٪)
    کلسیم : 47 میلی گرم ( 5 ٪ )
    آهن : 0.73 میلی گرم (6٪)
    منیزیم : 21 میلی گرم (6٪)
    منگنز : 0.21 میلی گرم ( 10 ٪ )
    فسفر : 66 میلی گرم (9٪)
    پتاسیم : 316 میلی گرم (7٪)
    روی : 0.41 میلی گرم ( 4 ٪ )

بسته بندی شده با مواد مغذی ، بهتر است به طور خلاصه بخار پز ، هم بزنید سرخ شده ، یا خام خورده است . کلم بروکلی تازه را باید در بسته بندی تنفس در یخچال و مصرف در 2-3 روز پس از خرید . شما همچنین می توانید خام کلم بروکلی خوردن به دست آوردن حداکثر سود .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar