Sabtu, 12 April 2014

benefits of green tea extract for skin

benefits of green tea extract for skin Seal on palju kasu rohelise tee kapsleid saab olla , kui te tarbima neid regulaarselt. Roheline tee kapslit sisaldavad toidulisandid tegutsevad füüsilised abinõud mitmed terviseprobleemid . Toidulisandeid kindlasti sisaldama rohelise tee ekstrakti . Rohelise tee ekstrakt sisaldab mitmesuguseid aineid, nagu näiteks antioksüdante, chetachins ja polüfenoole . Kuigi on palju roheline tee kapslid sisaldavad theanine . Theanine onaminohape, mis onrahustav toime .

 Kasutamine Green Tea kapslid
Nagu eelnevalt mainitud , on palju kasu roheline tee kapsleid siis on , kui sa seda regulaarselt tarvitada . Järgnev on ühed eelised:

    kehakaalu
    ennetada vähki
    vähi raviks
    Veresoonkonna haiguste ennetamise
    Vererõhku alandava
    Ennetamine hambakaariest

Mis kasu eespool mainitud, siis tuleb julgesti tarbida iga päev. Isegi kui sa tarbida iga päev , siis ei ole halb mõju. Vaid mõju võib olla unetus . On tõenäoline, et sul on raskusi magama tõttuaine sisaldabroheline tee .

Erinevus Green Tea ja Green Tea kapslid
Roheline tee kapslid on valmistatud rohelise tee ekstraktikapslitena . Roheline tee kapslid on toidulisandid , mida turustatakse tihti vahendeid , et aidata teil suurendada antioksüdantide tarbimine . Kui otsustate tarbima rohelist teed kapslid, see tähendab, et sa ei pea juua rohelist teed mitu tassi päevas . Siiski ei ole palju uuringuid , mis tõendavad, et roheline tee kapslid on parem mõju võrrelda roheline tee joogina . Mõned uuringud , kuigi võib olla oma viide kaaluda tarbimine roheline tee kapslid. On mitmeid lihtsaid kasu roheline tee kapsleid niikuinii , nagujärgmine .

Ennetamine Külma ja Flu
Üks parimaid eeliseid roheline tee kapslid takistada teid omamast külma ja gripp. Külmetuse ja gripi ennetamiseks on tõendatuduuring 2007 .Uuring kolmekuune rühma tervetel täiskasvanutel . Nad võtsid kas rohelise tee ekstrakti valemiga või platseebot kapsel kakspäeva. Tulemuseks oli neid, kes tarbivad rohelise tee ekstrakti kapslid regulaarselt kipuvad olema parem immuunsüsteem . Nad harva oli külm ja gripi sümptomeid võrreldes nendega, kes tarbivad platseebot.

Uuring tõestas, et külma ja gripp on võimalik ära hoida tarbivad roheline tee kapslid. See võtab rohkem uuringuid , et tõestada teistele kasu roheline tee kapslid.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar