Rabu, 23 April 2014

cara mengecilkan paha ala wrp

cara mengecilkan paha ala wrp Sådan shrink låret kan give maksimale resultater , hvis det gøres for alvor. De fleste mennesker, der ikke er dem, der ikke gør pletvis eller alvor.

Sandheden er ikke svært at være i stand til at få slankere lår, kan du indsnævre låret med daglige aktiviteter. For eksempel når derhjemme eller endda mens på arbejdspladsen. Nysgerrige baimana gøre? At komme i gang , lyt fuldstændigt efter denne kommentar.

 For de fleste kvinder , en stor lår er et problem, fordi det gør dem ser federe. For at overvinde dette, så prøv nogle af de tips nedenfor kan give en løsning til dig.

Træning rask
Ved at gøre en rask gåtur i en halv time eller så hver dag rutine kan gøre musklerne mere tonet dine lår og små. Den hurtige måde er også i stand til at overvinde og reducere synligheden af cellulite.

Træning sidde ups
Ud over hurtig måde , uddannelse sitp op i fem minutter før de går i seng, kan bidrage til at indsnævre låret.

Op og ned ad trapper
Hvis du arbejder på kontoret er der flere etager , så det kan være en klar fordel. Fordi turen også rejst stigen vil ikke kun bidrage til at mindske de enorme lår. Du kan være op og ned på en stige med en optælling af 2 x 8 .

Yoga Motion
Ved at gøre yoga gymnastik , kan du gøre toppen af ​​lårmusklerne . Vi foreslår, at yoga kan gøre gymnastik direkte indvirkning på låret.

Hug med fødderne splay
For at gøre denne øvelse , du har brug for et redskab dummere vejer 3-5 kg . Tag en håndvægt med placeringen af hånden foran dig, er udvidet. Åbne ben bredt som muligt , og derefter tage den lavest mulige position, indtil lårene parallelt med gulvet . Udfør bevægelsen flere gange med et bestemt antal. Ved at gøre denne øvelse på en regelmæssig basis for at træne inderlåret at gøre det stramme og smalle.

Liggende ben elevatorer indtil omkring 15 cm på gulvet.
Med tæller 2 x 8 vil også hjælpe stramme og skrumpe dine lår , så længe det sker jævnligt.

Ændring af livsstil
Usund livsstil såsom forbruge en masse af fødevarer , der indeholder meget fedt , bør vi trække . Perbanyak forbruge grønne grøntsager og frugter er rige på vitaminer og fibre .

Denga laver nogle rutinemæssige og tips på en regelmæssig basis , så en lille lår bare en drøm væk. Ud over at downsize dine lår , kan du også prøve at tabe sig, hvis du stadig har en hel masse af fedtdepoter. Have det sjovt!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar