Senin, 14 April 2014

benefits of lemon juice drinking

benefits of lemon juice drinking Kuigi tema päritolu on ebaselge , sidrun on arvatavalt pärit India , Hiina ja Birma enne jõuab ta lõpuks Itaalia, Euroopa esimesel sajandil . Kuid on selge ja üldtunnustatud asjaolu, et sidrun on suurepärane füüsiline tervis benefits.Lemon on tuntud oma antioksüdante ja anti- cancercharacteristic ; see on kasutatud ravi paljude haiguste ja haigus . Selle vitamiini C annab palju kasu tervisele , ulatudes kaasaaitamine immuunsüsteemile, aidates lahustamine süsteemi , alandadesvähiriski , kinnitaparanemise haava vähendadasüdameinfarkti riski .

See on veelgi hämmastav , kui arvestada muu kasu sidrun . Sidrunimahl võib kasutada desinfitseeriva , peitsi eemaldaja, pliidid puhastaja ja vana vaha eemaldamiseks. Seda saab kasutada isegi insektitsiidi . Ta on nii palju kasu; sidrun on nagujack kogu kaubanduse puuvilju .

Isegi oma hapu maitse , sidruni on aluseline toit . On väga oluline, et vähendadavähiriski ja teiste haigus . See aitab tasakaalustada keha pH tase umbes seitse . Sidrunid ka puhastada verd jahea toksiinide eemaldamist. Raw sidrunimahl on hape, mis aitab vähendada suhkru võetud vere igast toitu süüa . Puhastamine neerude ja seedesüsteemi on veel üks kasu sidrunimahla . Võõrutus on ka üks palju kasu sidrunimahla .

Lemon koorida sisaldab pektiini , mis ise sisaldab kiudaineid . Seetõttu rutiinne tarbimine sidrunimahla aitab ülekaalulistel inimestel oht kaotada mõned rasva.

Kuna see on laialdaselt tuntud , sidrunimahl on täis C-vitamiini . See omadus tagab, et igapäevane tarbimine toores sidrunimahla segada klaasi sooja veega aitab keha absorbeerida kaltsiumi parem . Oma pro kaltsiumi tunnused , sidrun ka hea luude tugevus , hooneluu sündimata laps ja hoiab ära osteoporoosi .

Sidrunimahl on ka suur lutt jaoks närvi . See sisaldab kaaliumi, koos teritamine sa kontsentratsiooni ja mälu ka sooth närve . Nii et kui sa kunagi tundnud, nagu ei saa magada , sest teie mõistus ei ole rahu ja sinu närvi purustamine , võttaklaas sidrunimahla ja just chill out .

Sidrunimahl aitab parandada immuunsüsteemi. Tänu paranenud immuunsüsteem saab vähendada vähiriski , infektsioon ja püüdmine külm . Värske sidrunimahla segada leige veega aitab ka leevendada astmat kui võtta regulaarselt .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar