Senin, 14 April 2014

cara menurunkan kolesterol dan berat badan

cara menurunkan kolesterol dan berat badan Πώς να μειώσουν τη χοληστερόλη με τη διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγει μια ευρεία ποικιλία των ασθενειών, όπως καρδιακή προσβολή , εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις . Επειδή ορισμένες από αυτές τις ασθένειες που προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα .

Να είναι σε θέση για τη θεραπεία μιας ποικιλίας ασθενειών που προκαλούνται από τη χοληστερόλη μπορεί να χρησιμοποιήσει πράγματι φάρμακα που παρασκευάζονται από χημικές ουσίες. Ωστόσο , οι παρενέργειες δεν μπορούμε να αποφύγουμε , και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα υγείας .

Μία εναλλακτική λύση που είναι ασφαλή και υγιεινά για τη μείωση της χοληστερόλης είναι η διατροφή . Η μείωση της χοληστερόλης με τη διατροφή είναι ο τρόπος για να έχουμε καλή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για τον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο σώμα σας .

Συχνά θα πρέπει να ακούμε για τους κινδύνους της χοληστερόλης για την υγεία , αλλά ξέρετε τι είναι η χοληστερίνη ; Πώς χοληστερόλη σχηματίζεται στο σώμα ; Εδώ είναι αναθεώρησή του , όπως αναφέρεται από vemale.com .

πηγές της χοληστερόλης
Αποδεικνύεται ότι οι δύο κύριες πηγές της χοληστερόλης στο σώμα μας προέρχεται από το σώμα μας και το φαγητό που τρώμε . Εμείς συχνά καταναλώνουν ζωικά προϊόντα , ενώ όλα τα ζώα μπορεί να παράγει τη χοληστερόλη φυσικά . Μέρος του σώματός μας, η οποία είναι συχνά το ήπαρ παράγει τη χοληστερόλη να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες στο σώμα . Από μια μελέτη έδειξε ότι το 75 τοις εκατό της χοληστερόλης στο σώμα παράγεται από το ήπαρ και το άλλο 25 τοις εκατό προέρχεται από τα τρόφιμα που τρώμε .

Στην πραγματικότητα χοληστερόλης που παράγεται από το ήπαρ λειτουργία για να εκτελέσει ορισμένες λειτουργίες . Αλλά αν καταναλώνετε τρόφιμα με περίσσεια επίπεδα χοληστερόλης μπορεί να προκαλέσει καρδιακές παθήσεις .

Διατηρώντας τα επίπεδα χοληστερόλης ισορροπία στο σώμα
Η χοληστερόλη που καταναλώνετε όταν συναντά ένα πολύ κορεσμένο λίπος , μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη . Επειδή διαιτητική πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών και χοληστερόλης μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα . Έτσι ώστε το σώμα σας παίρνει την επιπλέον συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες που περιορίζει τελικά την κανονική ροή του αίματος , κάνοντας τις αρτηρίες φραγμένες , και μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο .

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η ισορροπία της χοληστερόλης στο σώμα από τη διατροφή και να ζήσουν μια υγιή τρόπο ζωής.
Πώς να μειώσουν τη χοληστερόλη με τη διατροφή
Με την αλλαγή της διατροφής σας , μπορεί να μας κρατήσει , προκειμένου να αποφευχθεί η καρδιοπάθεια . Μετά από μια υγιεινή διατροφή χαμηλή σε χοληστερόλη που μπορείτε να δοκιμάσετε .

Φρούτα και λαχανικά
Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν πολλές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που είναι καλά και υγιεινά τρόφιμα στο πρόγραμμα διατροφής σας . Επιπλέον , τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν καθόλου λίπος και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες . Με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σε καθημερινή βάση μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο σώμα.

Άπαχο κρέας
Προφανώς υπάρχουν κάποια άπαχο κρέας μπορείτε να καταναλώνετε Άγρα τα επίπεδα χοληστερόλης στο σώμα μπορεί να ελεγχθεί περιλαμβάνουν, η γαλοπούλα , το κοτόπουλο και τα ψάρια . Αλλά αν θέλετε να καταναλώνουν κόκκινο κρέας , η διαδικασία μαγειρέματος πρέπει να γίνει σωστά, ώστε να μειωθούν τα επίπεδα λίπους και χοληστερόλης .

Σιτηρά
Σε σπόροι είναι υψηλή ενέργεια και τα τρόφιμα που περιέχουν φυτικές ίνες . Μεταξύ αυτών είναι οι σπόροι δημητριακών και τα φασόλια , μαύρο ψωμί , τα ζυμαρικά και οι πατάτες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης . Ωστόσο , θα πρέπει να αποφεύγετε λευκό αλεύρι προϊόντα και άσπρο αλεύρι , διότι έχει ένα υψηλό ποσό των υδατανθράκων και την κατανάλωση τροφίμων , όπως αυτά μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη στο σώμα .

γαλακτοκομικά προϊόντα
Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα ή άπαχο γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η σωστή επιλογή για τα άτομα με υψηλή χοληστερόλη . Αλλά πολλοί άνθρωποι με υψηλή χοληστερόλη που φοβούνται να καταναλώνουν γάλα , ενώ τα οφέλη για την υγεία του γάλακτος .

Έλαια και λίπη
Τα κορεσμένα λίπη βρίσκονται στο βούτυρο , μαργαρίνη και λάδι είναι καλύτερα να αποφεύγονται . Αντ 'αυτού μπορείτε να δοκιμάσετε να τρώει λιπαρά ψάρια 3-4 φορές την εβδομάδα , προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης . Επιπλέον , μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο για το τηγάνισμα των τροφίμων ή κατά το μαγείρεμα . Το ελαιόλαδο είναι ένα έλαιο που είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη και πολυφαινόλες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου θρόμβωσης του αίματος .

Μια υγιεινή δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες είναι πολύ καλό για την υγεία σας . Εκτός από να πάρει το ιδανικό σώμα, την υγεία του σώματός σας είναι επίσης διατηρείται . Η διατροφή είναι ένας τρόπος για να χάσετε βάρος είναι αρκετά αποτελεσματική . Καλή τύχη με τη διατροφή πώς να μειώνουν τη χοληστερόλη παραπάνω !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar