Senin, 28 April 2014

cara alami mengecilkan perut setelah melahirkan caesar

cara alami mengecilkan perut setelah melahirkan caesar Kuidas kahanebkõht pärast sünnitust saab tehakaaluda mõned asjad , millest üks on meditsiiniline seisund . Muidugi pärastsündi rohkem kui 80 protsenti naistest soovis saadasale keha ideaalne nagu enne . Nii suur küsimus on, kuidas leidameetodit kasutada, et kohe pärast sünnitust . Kas kõht slim idela tagasi ? Vaadake täielikku ülevaadet allpool .

Pärast üheksa kuud raseduse , muidugi , paljud hakkasid kogunema rasv kõhu -, käsivarre- ja põske. Nagu tsiteeris duniafitnes.com , emaka sulgub ja tagasi selle originaalsuuruses umbes 6 nädalat , kuid sidemete keha normaalne pikkus ja elastsus umbes 3-6 kuud. Nõnda ei tohi jaringat lihaste , vajab kasutamise ja uute rutiin suutma taastadatugevuse , tiheduse ja funktsionaalsust need lihased .

Millal on õige aeg alustada Training?
Et oleks võimalik alustada koolitust tuleks kõigepealt konsulteerida oma arstiga, et tagada inimeste tervis ja kasutada , mis on õige . Ära kiirusta , et saadasale kõht on ohtlik tervisele. Eriti kui sa sooritadakeisrilõige . Kõige tähtsam pärast sünnitust on keha taastamise protsess . Kui arst ütleb, et see on OK , siis saate teha kerge harjutusi. Kui ei, siis tuleks keskenduda taastamise keha , sest see sõltub füüsilise seisundi kohta iga.

4 Free Get Ideaalne keha kuju pärast sünnitust
Hoia oma toitumist
Muidugi on vaja rohkem toitaineid pärast sündi. Olulisi toitaineid vaja organi taastada ise taaselustamise rakke ja kudesid kahjustatud sisaldavad proteiini , raua ja C-vitamiini tarbimine puu-ja köögivilju on rohkesti kiudaineid ja vältida praetud toidud , rasva ja kaloreid kõrge .

Ärge kiirustagejõusaal
Veniv keha pärast sünnitust on loomulik asi , sestsuurenenud keha maht ligikaudu 15 protsenti. Sobivaim samm on taastamise keha , sest keha on minimaalne taastumine võib põhjustada terviseprobleeme.

Määrake mõistlik eesmärk
Ärge kiirustage tahad drastilisi tulemusi , rääkimata taha kaotada 20kgkuu aja. Lisaks sellele, et mõista, et te oleterange dieet , see on väga ohtlik. Kuna nüüd onlaps saada rinnapiima ja olla toitainete vajadused on täidetud. Kui te oleterange dieet , siis on oht, et toitainete defitsiit kui ka oma lapsele. Ärme seadnud eesmärgiks liigne .

Vali õige kasutamise
Põletada kaloreid ei pea täitma teatud tegevuste lihtsalt lazing voodis. Aga see ei tähenda, et oleks vaja teha pingutavat füüsilist koormust . Seda saab teha kerge harjutusi aga ikka olema võimeline taastama oma keha kuju nagu enne, nagu jalutamas surudes beebi ümber maja. Walking on tegevus, mis on lihtne ja kerge, kuid võib põletada rohkem kaloreid. Lisaks jalgsi saab ka vereringet ja hoida oma keha kuju pärast sünnitust.

Kuidas kaalust alla võtta , eriti kõht kahanebohutu pakuvad mugavust ja säilitada terve keha selleks, et püsida fit . Õnne !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar